Programma Live op het Plein 2018

met Oscar Benton

14:30 – Acoustic Mix (met Jos en Remco van Final Touch)

16:00 – Thin Lizzard (Thin Lizzy-coverband)

18:00 – Lynx (met de zanger Nick Renooij van het Jeugdjournaal)

20:00 – Stage Rock Band (gastoptreden Jos Groothuizen)

22:30 – hoofdact Oscar Benton met Jimmy & The Laporte Band (met drie leden van Barrelhouse)

 

Pauzeact Bert Hoogeveen (ex Blue Flame) om 15:30 – 16:00; 17:30 – 18:00; 22:00  22:30

Oscar Benton

Acoustic Mix

Thin Lizzard

Lynx

Stage Rock Band

Hoofdact: Jimmy & The Laporte Band

Jimmy and The Laporte Band met Guus en John Laporte van Barrelhouse en Jimmy Sterman, Jimmy’s Gang and Stars That Speak (Ode to Willy deVille)

Leadvocals Jimmy Sterman.

 

In de tachtiger jaren waren Jimmy, John en Guus frequent te zien en te horen met Jimmy and the Laporte Band, een blues/ rockband die de pan uit swingde.

 

Na een geslaagde reünie tijdens het Popweekend Alkmaar 2015, zijn ze er weer, nu op 9 juni bij Steffs op het Plein in Bergen. 

Pauzeact: Bert Hoogeveen (ex Blue Flame)

Een jongensdroom komt uit. Op niet de allerjongste leeftijd begin ik in de muziek, en wel als zanger van de Kelderboyzz uit Andijk. Een gemêleerd gezelschap dat plezier maken (nog steeds) het allerhoogst in het vaandel heeft staan. Jarenlang heb ik met deze band getoerd, kris kras door de regio. Als zanger, akoestisch gitarist en bespeler van de blokfluit, mondharmonica enzovoorts. Geweldige tijd was dat. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En na verloop van tijd wil je wel eens wat anders en zo ontmoette ik André Rood die net weer een nieuwe band aan het formeren was. Als je dan gevraagd wordt doe je gewoon weer mee. En met heel veel plezier. Vanaf juni 2009 al weer en vanaf dit jaar gaan we lekker oogsten met Blue Flame. Na allerlei uitstapjes met diverse gelegenheidsbandjes (met o.a. Willem Boon, Martijn Berkhout, Eelco Webbers en vele anderen) heb ik mijn draai weer gevonden en zing ik met heel veel plezier met Blue Flame. Een heerlijke band met leuke gedreven mede muzikanten!